Johnny AbessiniŽ Tour is een Destination Management Company in Addis Abeba Rondleiding op de vier hoeken van het land met een diepe kennis van het draaien van alle stenen op ??. Het bedrijf is een ervaren toerisme enthousiastelingen die de eerste particuliere reisorganisatie en begeleid vele reizigers die in 1995-2000 kwamen in het land, toen EthiopiŽ was een vage plek om te vinden van de meest in het andere deel van de wereld werd geplaatst. Johnny, die heel beroemd onder reizigers van de tijd was, was goed geÔnformeerd en liefhebbers over zijn land en kreeg de bijnaam Johnny AbessiniŽ om aan te geven van het feit dat je kunt zien en leren EthiopiŽ van hem. Hij is werkzaam in de straten die niet hadden geen spoor grondgebied van het land in die jaren hebben toegang onverwachte nachten met voertuigen te breken in de tijd, waar mobiele telefoon toegang moeilijk werd besteed.
Johnny Vraag niet om de gewone, eenvoudige, toeristische en bereisde deel van het land waar hij voor de verborgen kennis, maar, ontoegankelijke, afgelegen en off-the-truck plekken in het land, maar toch minder bekend bij vele lokale ondernemers zijn.

Of uw interesse is in de geschiedenis, en we nemen u diep om het daar leveren de echte historische ups en downs van het land, die begon met onze ervaren en toegewijde medewerkers lang geleden voor Christus tot de ongebruikelijk. Onze leiders zouden duizenden jaren terug te reizen naar het recht van de punten die u zijn in opkomst. Laat Uw zoektocht naar een ervaring van een unieke culturele ontmoeting, we nemen u dichter bij de echte mensen die zich buiten het commerciŽle imago handel dagelijks, maar ze niet negeren hun dagelijks leven. Ben je hier om de natuurlijke gelukzaligheid van het land te bewonderen, je dromen van het zijn in de rustige bergen, wandelen in de woestijnen van het land of een kijkje op de flora en fauna van het land van de lonen van uw reis.
We hebben een verscheidenheid van voertuigen zoals 4x4, minibus of standaard touringcars, zowel het terrein om je te dekken en ook het aantal groepsgrootte past. Onze voertuigen zijn verzekerd, worden regelmatig onderhouden en beheerd door ervaren chauffeurs die al vele jaren het rijden vaardigheden om de capaciteit van de behandeling van onvoorziene situatie in afgelegen delen van het land en de mensen worden bijgewoond te harmoniseren op het terrein.

We hebben gidsen en touroperators, die zijn meertalig en waren zich bewust van de verwachtingen van hun collega-klanten. Een tijd waarin de reis met onze gidsen en chauffeurs is een tijd aan het lezen van een zoete boek vertelt reist het land door hetzelfde boek. Geen steen van de natuur, cultuur en geschiedenis wordt blootgelegd met hen. Elk beetje klein ogende spul is de moeite waard maken FUN aan hen. Meet & Greet contact met u juiste zorg bij aankomst en vertrek dag van vertrek om ervoor te zorgen dat de juiste handen, je bent op.
We hebben sample programma's die zullen worden veranderd, gedraaid of aangepast aan onze gewaardeerde klanten met de beste rente. U laat ons weten wat je wilt van een bepaalde route en wij zorgen ervoor dat u het geleverd aan uw interesse.
We hebben ons goed gekozen en bewezen vertegenwoordigers in alle bezienswaardigheden bezienswaardigheden van het land, waaronder de Danakil Depressie en Erta'ale voor eenvoudige en snelle bediening van de tours.

Het is ons een genoegen om een ??zusterbedrijf van andere gerenommeerde inkomende bedrijf, Off-Road EthiopiŽ Tour na het leren dat ze waarderen Ontwerp & handgreep tours op een manier die we verkondigen aan doen om andere reizigers hebben we in EthiopiŽ,
Hoewel ons kantoor is enorm doet de marketing en reclame deel van het bedrijf door deze te baseren in Nederland, Off-Road EthiopiŽ Tour verwerkt de meeste van de grondafhandeling taak met behulp van de efficiŽnte personeel samen met ons kantoor.
Er is maar ťťn ding dat je doet na het lezen van dit alles profiel van ons bedrijf. Zorg ervoor dat uw reis door ons bedrijf geregeld voor een tour van EthiopiŽ. Dit kan alleen garanderen uw reis zal komen om een ??succes te zijn.
Wij wensen u een goede tijd in EthiopiŽ!
REISPROGRAMMA'S . -->

Johnny Abyssinia - Tours & Travel in EthiopiŽ
Graag verwelkomen wij u binnenkort in EthiopiŽ, het land van 13 maanden zonneschijn. Vertel ons uw reisdatum, het aantal reizigers en het aantal reisdagen, en wij maken een speciaal program, geheel naar uw wensen.
Historische routes / Zuid- & Zuidwest routesOost- en Zuidoost routes  / Combinatieroutes
Karo vrouw voor de Omo rivier
Kerk Debre Berhan Selassie - Gondar
Spanish
Deutsch
SELECT A LANGUAGE
English
Italiano
Tigray rotskerk beschildering
Tigray rotskerk plafondschildering
Gondar
Debre Libanos
French